Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Türkiye 16 Ocak 2017 - 10:13 Yorum: 0

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri Ankara'da hayvan barınağı ziyareti. Yardım Gönüllüleri Topluluğu Başkanı Emrah Altuntaş, "Hayvanseverlerin işbirliğiyle yaşatılan...

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri Ankara'da hayvan barınağı ziyareti. Yardım Gönüllüleri Topluluğu Başkanı Emrah Altuntaş, "Hayvanseverlerin işbirliğiyle yaşatılan hayvan barınaklarının gönüllü desteğine ihtiyacı hiçbir zaman bitmiyor. Binlerce köpeğin yaşadığı barınaklarda yemekten temizliğe, ilaçtan battaniyeye birçok ihtiyaç oluyor" dedi.

Gazi Üniversitesi Yardım Gönüllüleri Topluluğu daha önceden sokak hayvanları için yaptığı hayvan barınağını ziyaret ederek minik ev sahiplerini besledi ve onlarla keyifli bir gün geçirdi.

Başkanı Altuntaş, "Hayvanseverlerin işbirliğiyle yaşatılan hayvan barınaklarının gönüllü desteğine ihtiyacı hiçbir zaman bitmiyor. Binlerce köpeğin yaşadığı barınaklarda yemekten temizliğe, ilaçtan battaniyeye birçok ihtiyaç oluyor. Barınaklara toplu yapılan öğrenci ziyaretleri artık birçok okul için gelenek halini almış durumda. Öğrenciler kadar yoğun olmasa da aynı duyarlılığı göstererek grup halinde barınak ziyareti yapan yetişkin gruplara da rastlanıyor artık. Sahipsiz hayvanlara yardım konusununda gerçekleştirilen hayvan barınağı ziyaretimiz renkli görüntülere sahne oldu. Sen de gelirsen daha çok besleme yaparız. Gönüllü olmak zorunlu olmadan sorumlu olmaktır" ifadelerini kullandı.

Gönüllüler minik yavruların da bulunduğu barınağa mama götürüp minik ev sahiplerini besleyerek keyifli bir gün geçirdi.

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Yardım gönüllüleri hayvan barınağı ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber