Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şubesi'nden protesto

BİLECİK (AA) - Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şubesi, kadına yönelik şiddeti protesto etti.Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'nda toplanan kadınlar, slogan atarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü....

Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şubesi'nden protesto

BİLECİK (AA) - Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şubesi, kadına yönelik şiddeti protesto etti.

Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'nda toplanan kadınlar, slogan atarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada Atatürk Anıtı'na çelenk koyan kadınlar, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu.

Dernek Başkanı Nermin Nalbantoğlu, yaptığı açıklamada, 2014 yılında 294 kadının katledildiğini anımsatarak, 2015 yılı ilk 3 ayında ise 55 kadının erkek şiddetine maruz kalarak hayatını kaybettiğini bildirdi.

Yaşananların kadın katliamı olduğunu savunan Nalbantoğlu, "Bu caniler için idamın geri gelmesini istiyorum. Yalnız burada hepimize düşen bir görev var. Katillerimizi, canilerimizi, bizi dövenleri ve darp edenleri bizler doğuruyoruz ve yetiştiriyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber