Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Ekim 2014 - 11:08 Yorum: 0

Yardımeli Derneği'nden yetim çocuklara bayramlık

HATAY (AA) - Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Hatay'daki Türk ve Suriyeli 500 yetim çocuğu, Kurban Bayramı nedeniyle kıyafet ve ayakkabı vererek sevindirdi.Derneğin il temsilcisi Eyüp...

Yardımeli Derneği'nden yetim çocuklara bayramlık

HATAY (AA) - Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Hatay'daki Türk ve Suriyeli 500 yetim çocuğu, Kurban Bayramı nedeniyle kıyafet ve ayakkabı vererek sevindirdi.

Derneğin il temsilcisi Eyüp Yıkılmaz, AA muhabirine, aralarında, iç savaşından dolayı Hatay'a sığınan Suriyelilerin de bulunduğu 500 yetim çocuğa bayram sevinci yaşattıklarını söyledi.

Hayırseverlerin gönderdiği bayramlık giysileri çocuklara dağıttıklarını aktaran Yıkılmaz, şunları kaydetti:

''Veren elle alan el arasında hayır köprüsü kurmaya, yüzlerde tebessüme vesile olma sorumluluğumuz var. Yetim sevindirmek, onların gönlüne girmek, onlarla sevinmek bizim de sevincimiz olacaktır. Şefkatle uzanan her el bir yetimin hayatını değiştiriyor, yüzünde tebessüm, gözlerinde umut oluyor. Atmosferine girdiğimiz mübarek Kurban Bayramı'nda yaptığımız tüm hayırlı işlerimizi mevlam bereketlendirsin. İmkanı olan kardeşlerimizden, Rabbimizin kendilerine verdiğini paylaşmalarını talep ediyoruz.''

Yıkılmaz, bayram sonuna kadar 500 yetime daha kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber