Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 17 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Yargı camiası düğünde bir araya geldi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Kurtaran'ın kızı Merve Kurtaran, Ankara'nın tanınan iş adamlarından Erol Karataş'ın oğlu Oğuzhan Karataş ile...

Yargı camiası düğünde bir araya geldi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Kurtaran'ın kızı Merve Kurtaran, Ankara'nın tanınan iş adamlarından Erol Karataş'ın oğlu Oğuzhan Karataş ile dünyaevine girdi.

Ankara Gölbaşı'nda bulunan Akalın Düğün Salonu'nda düzenlenen görkemli düğüne, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Kurtaran ve eşi Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı Seda Kurtaran ile Oğuzhan Karataş'ın ailesi Erol ve Emine Karataş ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda hukukçu olan çiftin düğünü yargı, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Düğüne Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ve eski milletvekilleri, yüksek yargının daire başkan ve üyeleri, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Üyeleri ve üst düzey bürokratların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyarken, şahitliklerini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun yaptı.

Bakan Bozdağ, genç çiftlere 4 çocuk tavsiyesinde bulunarak, "Bir garip olur, iki rakip olur, üç denge olur, dört bereket olur, gerisi Allah kerim. Sizlerden de bunu bekliyorum" dedi. Nikah sonrası çiftin evlilik cüzdanını gelin Merve Kurtaran'a veren Bakan Bozdağ, genç çifte mutluluklar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber