Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ağustos 2014 - 13:43 Yorum: 0

"Yargıtay'ın kararı son derece doğru"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yargıtay Başkanlar Kurulu'nun Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'nun adli yıl açılış töreninde konuşma yapması yönündeki kararına ilişkin, "Son derece doğru bir karar" dedi.

'Yargıtay'ın kararı son derece doğru'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Başkanlar Kurulu'nun Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun 1 Eylül'de yapılacak adli sene açılış töreninde konuşma yapması yönündeki teamülün devamına oy çokluğuyla karar vermesine ait 'Yargıtay'ın aldığı karar, son derece doğru bir karar' dedi.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Ankara'dan Atatürk Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu'nu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile bazı partililer karşıladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin 'Yargıtay'ın bir kararı vardı. Dün gündemin en mühim maddesiydi. Barolar Birliği Başkanı sayın Feyzioğlu'nun konuşmasına karar verdiler. Bu haliyle, 'Başbakan'ın katılmayacağı' biçiminde yorumlandı. Bu yönde de açıklamalar var. Nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna 'Başbakan katılacak. Katılmayacak bulunan cumhurbaşkanı seçilen, henüz o koltuğa oturmayan kişi. Dolayısıyla Yargıtay'ın aldığı karar, son derece doğru bir karar' diye yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından CHP İstanbul Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman’ın kardeşi Mustafa Özkahraman’ın Yenibosna Cemevi’ndeki cenaze törenine katılmak üzere hususi aracıyla havalimanından ayrıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber