Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2014 - 13:28 Yorum: 0

Yarım Elma'nın Müdürü Akkaş'ın cenazesi toprağa verildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Mesut Akkaş'ın cenazesi toprağa verildi. İhtiyaç sahibi...

Yarım Elma'nın Müdürü Akkaş'ın cenazesi toprağa verildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Mesut Akkaş'ın cenazesi toprağa verildi. 

İhtiyaç sahibi kişilerin yüzünün gülmesine vesile olan ve Afyonkarahisar Belediyesi'nde zabıta amiri olarak da görev yapan Akkaş'ın cenazesi, İmaret Cami'ne  getirildi.

Akkaş için düzenlenen cenaze törenine, Akkaş'ın yakınları, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, iş adamları, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Akkaş'ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında Kocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber