Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 29 Mart 2014 - 10:43 Yorum: 0

Yarım kalan projelerimizi tamamlamak...

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Halebak, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yarım kalan projelerimizi tamamlamak...

KIRKLARELİ (AA) - CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Emin Halebak, seçim çalışmalarını sürdürüyor.   

Halebak, seçim çalışmaları kapsamında partilileriyle Hürriyet Mahallesi'nde yürüyüş yaptı.

Yürüyüşün ardından İnönü Parkı'nda basın açıklaması yapılan Halebak, seçimlerde parti olarak en iyi sonuçları alacaklarına inandıklarını söyledi.

Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Halebak, Lüleburgaz'da oy oranını arttırmak istediklerini belirtti.

Yarım kalan projelerini tamamlamak ve yeni projelerini hayata geçirmek için Lüleburgaz halkından yetki istediğini anlatan Halebak, şöyle konuştu:

"2009 yerel seçimlerinde yüzde 52 oyla Lüleburgaz Belediye Başkanı olarak seçildim. Bu seçimde partimizin oy oranını daha da arttırmak istiyorum. Yarım kalan projelerimizi tamamlamak, yeni projelerimizi hayata geçirmek için belediye başkanlığı görevimi sürdürmem için ilçe halkımızın desteğini bekliyorum. Lüleburgaz'ın ve Türkiye'nin daha güzel yarınlara uyanması için tüm halkımızın oylarını CHP'ye vermelerini istiyorum." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber