Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 17 Aralık 2018 - 11:58 Yorum: 0

“Yarını İnşa Et” projesi atölye çalışmaları

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı tarafından "Yarını İnşa Et" projesi kapsamında,...

“Yarını İnşa Et” projesi atölye çalışmaları

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı tarafından "Yarını İnşa Et" projesi kapsamında, il genelinde görevli ve projeye gönüllü katılan öğretmenlere 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde elektronik ve programlama alanında uygulamalı olarak eğitici eğitimleri verildi.

Eğitime katılan her öğretmenler 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden 4 veya 5 kişilik gönüllü bir takım oluşturdu. Öğrenci takımları öğretmenlerinin rehberliğinde sağlık, çevre ve enerji, akıllı şehirler gibi konu başlıklarında, çevrelerinde gözlemlediği sorunlara çözüm geliştiren bir proje oluşturacak.

Çalışmalarını tamamlayan öğrenci takımları projelerini TTGV tarafından hazırlanan formlara görsellerle birlikte işleyecek ve web sayfasına eklenmesi için TTGV'ye gönderecek. En başarılı projeler bağımsız bir jüri tarafından seçilerek kamuoyuna açık bir etkinlikle ödüllendirilecek.

Edirne Lisesi bilgisayar-yabancı dil atölyesinde 2 gün süren atölye eğitimlerinin ardından öğretmenlere katılım belgesi verildi.

“Yarını İnşa Et” projesi atölye çalışmaları

“Yarını İnşa Et” projesi atölye çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber