Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Siyaset 23 Ağustos 2016 - 10:33 Yorum: 0

YAŞ üyeleri Anıtkabir’de

Başbakan Binali Yıldırım, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

YAŞ üyeleri Anıtkabir’de

Başbakan Binali Yıldırım, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Yüksek Askeri Şura üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Mehmet Şimşek, Veysi Kaynak, Nurettin Canikli, Tuğrul Türkeş, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve kuvvet komutanları, Aslanlı Yol'dan yürümelerinin ardından, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Misak-ı Milli kulesine geçilmesinin ardından ise Başbakan Yıldırım, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Yıldırım, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları kaydetti:

"Büyük Atatürk, Yüksek Askeri Şura heyeti olarak huzurlarınızdayız. "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesini eksiksiz olarak hayata geçirmek, demokrasimizi en ileri düzeye ulaştırmak ve milli iradeyi tehdit eden bütün unsurları bertaraf etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki ülkemiz, demokrasi, hukuk ve adalet temelinde güçlendikçe siyasi, askeri, ekonomik ilerlemesini sürdürecek, bölgemizde barış ve huzur için umut kaynağı olacaktır. Dünyanın güçlü devletleri arasında bulunan Türkiye Cumhuriyeti masum çocukların bile hedef alındığı haince terör faaliyetlerini, darbe teşebbüslerini ve vatandaşlarına yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek kudrettedir. Bu anlayışla 2016 yılı Ağustos dönemi Yüksek Askeri Şura çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyor, bize bağımsız bir devlet bırakan bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz. Ruhun şad olsun."

Öte yandan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından OHAL kapsamında yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile YAŞ'ın yapısında değişikliğe gidilmişti. Yüksek Askeri Şura toplantısından önce yapılan Anıtkabir ziyaretinden farklı olarak bu ziyarette YAŞ'ın yeni yapısındaki üyelerle birlikte Başbakan Yıldırım Anıtkabir ziyaretini gerçekleştirmiş oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber