Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Mayıs 2016 - 09:58 Yorum: 0

"Yaşam Sağlık Destek" Hattı Dolandırıcılığı

Adana'da bir kişi, Yaşam Sağlık Destek hattından sağlık sigortası için aradığını söyleyen dolandırıcıya 350 lira parasını kaptırdı.

'Yaşam Sağlık Destek' Hattı Dolandırıcılığı

Adana'da bir kişi, Yaşam Sağlık Destek hattından sağlık sigortası için aradığını söyleyen dolandırıcıya 350 lira parasını kaptırdı.

Alınan bilgiye göre, plastik doğrama ustası Adem Kırkıl (48), kendisine telefondan ulaşan kişinin Yaşam Sağlık Destek hattından aradığını, 1 yıl önce sağlık sigortası yaptırdığını, devam etmesi için 3 bin lira para ödeme yapmasını, iptali için de 350 lira para yatırması gerektiğini söylediğini belirtti.

3 bin lira yatırmamak için bir PTT şubesine giderek şahsın verdiği hesap numarasına 350 lira para yatırdığını söyleyen Kırkıl, "Daha sonra da ben herhangi bir yere sağlık sigortası yaptırmadığımı düşünüp dolandırıldığımı anladım. Polise gidip beni arayıp dolandırılanlar hakkında şikayet dilekçesi verdim. Ben o ilk aradıklarında anlamadım, bugün yine arasınlar yine dolandırılırım" dedi.

Adem Kırkıl, paranın çok fazla bir miktar olmadığını ancak insanların dolandırılmasının önüne geçmek için şikayet ettiğini belirterek, kendisini arayan numarayı tekrar aradı. Telefon çıkan şahıs ile bir süre görüşen Kırkıl, bir sonuca varamadı. Telefondaki şahıs Kırkıl'ı azarlayıp telefonu kapattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber