Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 10:18 Yorum: 0

Yaşar Doğu'ya ait eşyalar müzede sergilenecek

SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesince dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Yaşar Doğu'ya ait eşyaları toplama kampanyası başlatıldı.Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu'nun...

Yaşar Doğu'ya ait eşyalar müzede sergilenecek

SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesince dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Yaşar Doğu'ya ait eşyaları toplama kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu'nun büyüdüğü Emirli köyündeki evinde incelemelerde bulundu.

Restorasyon çalışmalarında sona gelinen evin yaz ortasından itibaren müze olarak kullanılacağını ifade eden Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu'ya ait eşyaları bu müzede sergilemek üzere toplama kampanyası başlattıklarını söyledi.

Müzede, hangi eşyanın kim tarafından verildiğinin belirtileceğini ifade eden Sarıcaoğlu, "Her kim elinde bulunan Doğu'ya ait eşyaları bize teslim ederse o eşyalar müzede sergilenecek ve teslim edenin ismi kayıt altına alınarak yaşatılacak" dedi.

Sarıcaoğlu'na incelemeleri sırasında AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber