Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Nisan 2017 - 08:28 Yorum: 0

Yaşar Karayel’den ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyesi ve önceki dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Bizim adımıza dost ve sanayicilerimizi...

Yaşar Karayel’den ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyesi ve önceki dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Bizim adımıza dost ve sanayicilerimizi arayarak dolandırıcılık yapılmaktadır" uyarısında bulundu.

Yaşar Karayel, "Aman dikkat! Bizim adımıza bazı dost ve sanayicilerimizi arayarak hastalık ve yardım bahanesiyle sahtekarlık ve dolandırıcılık girişimleri yapılmaktadır" uyarısını yaptı. Karayel, "Arayan numaralar tespit edilmiş ve emniyete bildirilmiştir. Bu gibi dolandırıcılık şebekelerine itibar edilmemesi konusunda gerekli duyarlılığın gösterilmesini saygıyla arz ediyorum" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber