Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

"Yaşlanma ve Ölümün Evrimi" Konferansı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Biyoloji Kulübü tarafından "Yaşlanma ve Ölümün Evrimi" Konferansı düzenlendi. Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen...

'Yaşlanma ve Ölümün Evrimi' Konferansı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Biyoloji Kulübü tarafından "Yaşlanma ve Ölümün Evrimi" Konferansı düzenlendi.

 Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Ali Demirsoy, canlıların yaşlanma sürecini ve bu süreçte oluşan değişiklikleri anlattı.

Evrende kazanılmış her özelliğin, ödenmesi gereken bir faturasının bulunduğunu belirten Prof. Dr. Demirsoy, "Kazandıklarımızın bedeli, canlılar dünyasında ölüm denilen fatura ile ödenmektedir. Ölüm biyoloji dünyasının en önemli olayıdır" dedi.

Demirsoy, öğrencilere, yaşam kalitesinin artırılması için küçük tavsiyelerde de bulunarak, "İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi, kendinden sonra gelecek kuşaklara, biyolojik materyallerinin dışında bir şey bırakabilmesidir. Sizden sonraki nesil sizin isminizi hatırladığında, sizi andığında işte o zaman ölümsüzlüğe kavuşabilirsiniz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber