Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:28 Yorum: 0

Yaşlı adam bir tomar parayla gezince polisi alarma geçirdi

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak'ta 78 yaşındaki Hasan Zaman, elinde bir tomar parayla görülünce polis alarma geçti.

Yaşlı adam bir tomar parayla gezince polisi alarma geçirdi

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak'ta 78 yaşındaki Hasan Zaman, elinde bir tomar parayla görülünce polis alarma geçti. Yaşlı adamın dolandırıcıya para yatıracağını sananlar telefona sarılıp polisi aradı. Gerçek ise polis gelince ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, öğlen saatlerinde Zonguldak Valiliği önünde meydana geldi. 78 yaşındaki Hasan Zaman, bir elinde baston diğer elinde bir tomar parayla valiliğin yolunu tuttu. Yaşlı adamı görenler ise dolandırıcılık şüphesiyle polisi aradı. İhbarı alan polis ekipleri ise kısa sürede yaşlı adamın yanına geldi. Polise dolandırılmadığını, 2B arazisi için Tapu Müdürlüğüne para ödemeye geldiğini anlatınca gerçek ortaya çıktı. Öğlen paydosu nedeniyle polis noktasına getirilen yaşlı adamın imdadına polis ekipleri yetişti.

Olası bir hırsızlık ve dolandırıcılık olayına karşı polis ekiplerinin nezaretinde polis otosuna getirilen Zaman, eşinin öldüğünü ve kendisinin para ödemeye geldiğini anlattı. Gazetecilere de bastonuyla tepki gösteren Zaman, bindiği polis otosuyla polis merkezine getirildi.

Yaşlı adamın mesai saatinin başlamasıyla polis nezaretinde yeniden ilgili kuruma getirileceği öğrenildi. Zaman'ın elindeki paranın miktarının ise yaklaşık 20 bin lira olduğu öğrenildi.

Yaşlı adam bir tomar parayla gezince polisi alarma geçirdi

Yaşlı adam bir tomar parayla gezince polisi alarma geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber