Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Kasım 2018 - 11:23 Yorum: 0

Yaşlı adamı 14 saat sonra jandarma iz köpeği ‘Elbet’ buldu

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Söke ilçesinde, ayrıldığı evine geri dönmeyen 78 yaşındaki alzheimer hastası Şabettin Özcan, sonra jandarma iz köpeği "Elbet'in...

Yaşlı adamı 14 saat sonra jandarma iz köpeği ‘Elbet’ buldu

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Söke ilçesinde, ayrıldığı evine geri dönmeyen 78 yaşındaki alzheimer hastası Şabettin Özcan, sonra jandarma iz köpeği "Elbet'in de katıldığı aramalar sonucu 14 saat sonra dere yatağında bulundu.

Söke'nin Bağarası/ Burunköy Mahallesinde yaşayan alzheimer hastası Şabettin Özcan'a (78), dün öğlen saat 14.30'dan itibaren ulaşılamayan ailesi, İl Jandarma Komutanlığından yardım istedi. Olay bölgesine iz takip köpeği "Elbet" başta olmak üzere 35 kişilik arama timi görevlendirilmesi yapılarak, Özcan'ın gidebileceği tüm noktalar çıkarıldı. Sistemli olarak arazide yapılmaya başlanan aramaya tüm gece boyunca devam edildi.

Alzheimer hastası Şehabettin Özcan, 14 saat sonra sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Yeniköy Mahallesi Göldağı mevkiinde dere yatağında bulundu. Yapılan ilk mülakatta sağlık durumunun iyi olduğu tespit eden Özcan, kontrol için sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber