Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Aralık 2018 - 13:23 Yorum: 0

Yaşlı kadının bıçak zoruyla altınlarını almışlardı, hırsızlar tanıdık çıktı

İzmir'in Bergama ilçesinde yalnız yaşayan bir kadının altınlarını bıçak zoruyla çaldıkları iddia edilen 2 zanlı güvenlik kameralarınca tespit edilerek...

Yaşlı kadının bıçak zoruyla altınlarını almışlardı, hırsızlar tanıdık çıktı

İzmir'in Bergama ilçesinde yalnız yaşayan bir kadının altınlarını bıçak zoruyla çaldıkları iddia edilen 2 zanlı güvenlik kameralarınca tespit edilerek kıskıvrak yakalandı. Öte yandan olayın faillerinin aynı mahalleden 2 şahıs oldukları da ortaya çıktı.

Bergama ilçesinde 14 Aralık Cuma günü yaşanan olayda, M.O. ve Y.B. isimli 2 şüpheli, kendilerini G.K (77) isimli yaşlı kadının cezaevinde yatan torununun arkadaşları olarak tanıttı. G.K., torunun arkadaşları sandığı kişilere kapıyı açtı. İçeri giren M.O. ve Y.B. isimli kişiler, iddialara göre ekmek bıçağı ile G.K'nin boynundaki beş adet yarım ve iki adet tam altının ipini keserek aldı ve olay yerinden kaçtı. G.K., durumu daha sonra güvenlik güçlerine haber verdi. Olay üzerine, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir inceleme başlattı.

Jandarma güvenlik kamerasından buldu

Mağdur G.K.'nın ifadesini alan jandarma ekipleri, yaşlı kadının bahsettiği 2 erkek şahsın eşkal bilgilerine göre bölgedeki kuyumcularda güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekiplerce başlatılan çalışmalar sonucunda olayın faillerinin aynı mahalleden M.O. ve Y.B. oldukları kısa sürede tespit edildi. Jandarma ekiplerince operasyon düzenlenirken M.O. ve Y.B. gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti. Şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber