Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 21 Eylül 2017 - 15:28 Yorum: 0

Yaşlı kosterlerin yenilenmesi projesi başlatılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk gemi sanayiinin geliştirilmesi için yaşlı kosterlerin yenilenmesini hedefleyen bir çalışmanın startını...

Yaşlı kosterlerin yenilenmesi projesi başlatılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk gemi sanayiinin geliştirilmesi için yaşlı kosterlerin yenilenmesini hedefleyen bir çalışmanın startını verdiklerini söyledi.

Yalova'nın Altınova ilçesinde bulunan tersaneler bölgesine gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sefine Tersanesi'nde yapılan toplantıya katıldı. Tersaneye gelişinde Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve protokol mensupları tarafından karşılanan Özlü'ye çocuklar çiçek ve Hersek gölünde konaklayan flamingoların fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti. Ardından toplantı salonuna geçen Bakan Özlü, yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptı. Bakan Özlü, yaşlı kosterlerin yenilenmesi için bir çalışma başlatıldığını söyleyerek, "Yalova bilindiği üzere tersaneler bölgesine sahip bir ilimiz. Burada Türk gemi sanayiinin geliştirilmesi için bir çalışma başlatıyoruz. Envanterde bulunan yaşlı kosterlerin yenilenmesine yönelik bir çalışma. Bunun ilk toplantısını da burada yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun finans ve iş modelini de ortaya çıkartacağız. Envanterde bulunan yaşlı kosterlerin yenilenmesi çalışmasını başlatıyoruz. Genel itibarı ile toplantıdan çok iyi intibalar elde ettik. Türk gemi sanayii, yan sanayi ve tersaneleri ile ciddi mesafeler kat etti. İnşallah bundan sonra da bir hamle yapacağız" diye konuştu.

Yaşlı kosterlerin yenilenmesi projesi başlatılıyor

Yaşlı kosterlerin yenilenmesi projesi başlatılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber