Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Ekim 2014 - 17:18 Yorum: 0

Yaşlılar gününü pasta keserek kutladılar

EDİRNE (AA) - Uzunköprü Süleybe - Şefik Öztürk Huzurevi sakinleri, yaşlılar gününü pasta keserek kutladı.Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, buradaki konuşmasında, yaşlılara değer...

Yaşlılar gününü pasta keserek kutladılar

EDİRNE (AA) - Uzunköprü Süleybe - Şefik Öztürk Huzurevi sakinleri, yaşlılar gününü pasta keserek kutladı.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, buradaki konuşmasında, yaşlılara değer verilmesi gerektiğini söyledi. Herkesin bir gün yaşlı olacağını belirten Yıldız, "Huzurevini açan İrfan Amcaya ve gecede emeği geçen Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine  teşekkür ediyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Bilgin Özbaş ise yaşlılarına sahip çıkmayan toplumların geleceğine güvenle bakamadığını belirtti. Huzurevlerinin önemli yerler olduğunu anlatan Özbaş, "Huzurevini açan İrfan Amcaya ve gecede emeği geçen Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine  teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, yaşlılar günü dolayısıyla pasta kesildi ve müzik eşliğinde dans gösterisi sunuldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber