Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Yaşlılar Haftası

Sinop Valisi Çetinkaya, mesaj yayımladı

Yaşlılar Haftası

SİNOP (AA) - Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Çetinkaya mesajında, yaşlılığın, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönem olduğunu aktardı.

"Geçmiş ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımız, toplumun hafızasını ve bilgi birikimini yansıtmaları yönüyle, cemiyet hayatımızın en kıymetli hazineleridir" ifadesini kullanan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Yaşlılarımıza, hayatları boyunca saygı göstermek, onlar için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak hepimizin öncelikli görevleri arasındadır. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur" sözüyle bize, yaşlılarımıza yönelik görevlerimizin önemini hatırlatmaktadır.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler temennisiyle her birinin ellerini ayrı ayrı öpüyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber