Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Yaşlılar Haftası

Adana Valisi Büyük: ''Yaşlılarımızı sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlamalı ve onların tecrübelerinden

Yaşlılar Haftası

ADANA (AA) - Vali Mustafa Büyük, ''Yaşlılarımızı sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlamalı ve onların tecrübelerinden yararlanmalıyız'' dedi.

Adana Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Vali Büyük'ü makamında ziyaret etti. Büyük, makam odası girişinde yaşlıları elini öperek karşıladı.

Yaşlılarla birlikte olmaktan, onlarla sohbet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Büyük, şunları söyledi:

''Yaşlılarımızı sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlamalı ve onların tecrübelerinden yararlanmalıyız. Bazen her daim unutuluyor, böyle özel günlerde öne çıkıyor. Yaşlılarımızla birlikte olmak bizi de mutlu ediyor. Aslında bizler size ziyarete gelecektik fakat burada böyle bir gelenek varmış. Dediler ki 'Sizi ziyaret ettikten sonra onların programına katılıyoruz' Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Haftanızı kutluyorum''

Devletin yaşlılara yönelik çok ciddi çalışmalar yaptığını, maddi imkanlar sağladığını anlatan Vali Büyük, bu işin manevi boyutu olan yaşlılarla birlikte olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Yaşlılarla Dayanışma Derneği, Adana Huzurevi Hayır Cemiyeti Derneği yetkilileri de hazır bulunduğu ziyarette Büyük, yaşlılara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber