Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

"Yaşlılar Haftası"

ERZURUM (AA) - Vali Ahmet Altıparmak, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.Altıparmak, mesajında, yaşlılara gösterilen önemin, toplumun uygarlık göstergesi olarak değerlendirildiğini...

'Yaşlılar Haftası'

ERZURUM (AA) - Vali Ahmet Altıparmak, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altıparmak, mesajında, yaşlılara gösterilen önemin, toplumun uygarlık göstergesi olarak değerlendirildiğini belirterek, Türkiye'de her yıl 18-24 Mart tarihleri arasındaki haftanın "Yaşlılar Haftası" olarak kutlandığını anımsattı.

Erzurum'da, valilik ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, çeşitli kuruluşların da katkılarıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerinin altını çizen Altıparmak, şunları kaydetti:

"Yaşlılarımızın sorunlarının çözümüne, onların huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmelerine yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Yaşlılara gösterilen önem ve onların sorunlarının çözümü için gösterilen çaba ve uygulamalar, o toplumun uygarlık göstergesi olarak da değerlendirilmektedir. Türk toplumunda yaşlılara daima saygı ve özen göstermenin yanı sıra özürlü yurttaşlarımıza ve muhtaç çocuklarımıza da yardım edilmesi ve onların sorunlarının çözümüne duyarlılık gösterilmesi geleneği yerleşmiş durumdadır."

Vali Altıparmak, Türkiye'de yaşlıların önemli bir bölümünün yakınlarının yanında, aile ortamı içinde yaşamlarını sürdürürken, bir bölümünün de düzenli sağlık hizmetinin de verildiği huzurevlerinde yaşamlarını sürdürdüğüne dikkati çekti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber