Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Yaşlılar Haftası

Muğla Valisi Çiçek:

Yaşlılar Haftası

MUĞLA (AA) - Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Abide-Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nilüfer Keser ve huzurevinde kalan yaşlılar katıldı.

Vali Çiçek, ziyarette, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla kendisini ziyaret eden huzurevi sakinlerine teşekkür etti. Muğla’da yapılan çalışmalarda yaşlıların memnuniyetinin önemli olduğunu belirten Çiçek, "Yaşlılarına sahip çıkmayan millet hiçbir zaman güçlü olamaz. Yaşlılarımızı sadece huzurevinde ziyaret etmiyoruz. Kendi evinde kalan yaşlılarımızın yanına da gidiyoruz. Yaşlılar Haftası, herkesin bir gün yaşlı olacağını göstermek adına farkındalık oluşturuyor. Özellikle bu konuda gençlerimizin bilinçlenmesi amacıyla bu hafta kutlanıyor" dedi.

Sağlık konusunda yaşlılara yardımcı olunduğunu vurgulayan Vali Çiçek, 65 yaş ve üstü kişilerin sağlıklı yaşamalarını hedefleyen, sağlık sorunları, kronik hastalıklarının tanı, tedavi ve takibini yapan geriatri biriminin kurulması için çalışma başlatılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber