Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Mart 2015 - 19:03 Yorum: 0

Yaşlılar Haftası

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Karagöz: "Yaşlılarımıza gereken önemi vermeyen toplumlar, gelecekte karanlık bir dönemde olacaklardır"

Yaşlılar Haftası

SİVAS (AA) - Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail Karagöz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karagöz, mesajında, bugünün gençlerinin yarının yaşlıları olacağına işaret ederek, "Yaşlılarımız, geçmişin deneyimlerini günümüze aktaran, milli değerlerimizi ve örf ve geleneklerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan, toplumsal hayatımızın en vazgeçilmez hazineleri olan, bizim en kıymetli varlıklarımızdır" ifadesini kullandı.

Karagöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgi, saygı ve fedakarlığın gelişmesinde, toplumsal hayatımızın ahenkli bir şekilde devam ettirilmesinde, gençlerimizin ve çocuklarımızın yetiştirilmesinde yaşlılarımızın katkısı büyüktür. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet ve vefa borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira ömrünün büyük bir bölümünü topluma hizmet etmeyi kendine ilke edinmiş yaşlılarımıza gereken önemi vermeyen toplumlar gelecekte karanlık bir dönemde olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber