Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Yaşlılar Haftası

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Çevikelli, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Yaşlılar Haftası

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaret programı kapsamında, Sağlık Mahallesi'nden başlayarak Pınarbaşı Mahallesi'ne kadar bütün mahallelerdeki yaşlılarla bir araya gelen Çevikelli, yaşlılarla yakından ilgilenerek, bir ihtiyaçları olduğunda belediyeye başvurabileceklerini belirterek, Ergene Belediyesi'nin her daim yanlarında olduğunu ifade etti.

Çevikelli, AA muhabirine açıklamasında, yaşlılara her zaman saygı ve sevgi hissettirilmesi gerektiğini ifade ederek, "Geçmişten geleceğe köprü vazifesi gören eski çınarlarımıza saygımızı ve sevgimizi her zaman hissettirmeliyiz. Bu haftanın anısına ziyaretlerimizi evlerimizde gerçekleştirerek hatırlarını sorup yaptığımız iş için de hayır dualarını aldık" dedi.

Büyüklerin sadece bu özel günlerde ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlanarak onlarla birlikte toplumsal dayanışmanın en önemli göstergesinin oluşturulmasının önemli olduğunu belirten Çevikelli, çocuklara da, büyüklere yapılması gereken sevgi, saygı ve hoşgörünün öğretilmesinin gerektiğini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber