Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2020 - 10:23 Yorum: 0

Yaşlılara nezaketle ’evde kal’ dediler

Evde kal çağrılarının arttığı dönemde özellikle de yaşlılara vurgu yapılıyor, bu noktada da yaşlıları incitenlerde oldu.

Yaşlılara nezaketle ’evde kal’ dediler

Evde kal çağrılarının arttığı dönemde özellikle de yaşlılara vurgu yapılıyor, bu noktada da yaşlıları incitenlerde oldu. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İliç Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler hem evde kal çağrısı yaparken hem de yaşlılara sevgi ve saygı gösteren bir çalışma hazırlayarak sosyal medyadan paylaştılar.

TDV İliç Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla hazırladıkları videolarla "evde kal" mesajı verdiler. Evde Kal çağrılarının arttığı dönemde özellikle de yaşlılara vurgu yapılıyor, bu noktada da yaşlıları incitenlerde oldu. TDV İliç Yurdu öğrencileri ise yaşlıların evde kalmaları gerektiğini söylerken saygı ve nezaket çerçevesine dikkat ederek hazırladıkları videolarla "evde kal" mesajı vererek sosyal medyadan paylaştılar.

Yaşlılara nezaketle ’evde kal’ dediler

Yaşlılara nezaketle ’evde kal’ dediler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber