Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Yaşlılara Saygı Haftası

BURSA (AA) - AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Bursa Kalamış Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti.Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, her insan için...

Yaşlılara Saygı Haftası

BURSA (AA) - AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Bursa Kalamış Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret etti.

Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu ifade ederek, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu dile getirdi.

Yaşlılık dönemi itibar gerektirdiğini, bunun aynı zamanda bir minnet borcu olduğunu vurgulayan Kaya, şöyle konuştu: 

"Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak en önemli görevlerimiz arasındadır. Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle AK Parti Mudanya İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu yaşlılarımızı hatırlamak ve onlar ile hoş vakit geçirme adına Kalamış Yaşlı Bakım Evi ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Tüm büyüklerimizin haftasını kutluyor, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber