Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 09:53 Yorum: 0

Yaşlılara Saygı Haftası

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Devrek Huzurevi'ni ziyaret etti.Uysal, yaptığı konuşmada, Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi'nde kalan...

Yaşlılara Saygı Haftası

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Devrek Huzurevi'ni ziyaret etti.

Uysal, yaptığı konuşmada, Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi'nde kalan yaşlıların binanın bakım ve onarımı nedeniyle bir süreliğine Devrek Huzurevi'ne yerleştirildiğini belirterek, 10 Mayıs tarihinden itibaren onarım çalışmalarının tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Yaşlıların geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi üstlendiğini ifade eden Uysal, şunları söyledi:

"Yaşlılara saygısı olmayan hiçbir milletten hayır gelmez. O milletler eninde sonunda yok olmaya mahkumdur. Bizler nasıl çocuklarımıza değer verip, sevgimizi gösteriyorsak, onları koruyor ve kolluyorsak sizler de öylesiniz. Sizler de bizim canımız ciğerimizsiniz."

Daha sonra Ereğli Yaşlılar ve Gençler Evi'ne geçen Uysal, burada yaşlıların sorunlarını dinledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber