Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Yaşlılara Saygı Haftası

Akyurt Belediyesi ilçede yaşayan 70 yaş ve üstü vatandaşları kahvaltıda buluşturdu

Yaşlılara Saygı Haftası

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi "Yaşlılara Saygı Haftası"nda ilçede yaşayan 70 yaş ve üstü vatandaşları ikinci kez kahvaltıda buluşturdu.

Kültür Park'taki bir restoranda yapılan etkinliğe Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ile belediye yetkilileri katıldı.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen Gültekin Ayantaş, "Onları bir araya getirerek güzel bir kahvaltı yaptık ve aynı ilçede yaşamalarına rağmen birbirini uzun zamandır göremeyen akranların hasret gidermesini sağladık. Yaşlılar Haftası nedeniyle bu güzel organizasyonda İlçemizin yaşlı çınarlarını ağırlamak bizim için onurdur. Bedenleri yaşlanmış olsa da ruhları genç kalan amca ve teyzelerimizin hepsi ayrı birer değerimiz. Onlara sahip çıkmak bizim görevimiz. Bu yıl ikincisini yaptığımız kahvaltıları inşallah devam ettireceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber