Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Yaşlılara Saygı Haftası

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla "Dedem-Ninem-Ben Yemekte Buluşuyor" etkinliği düzenledi. İzmit'te bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Büyükşehir...

Yaşlılara Saygı Haftası

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla "Dedem-Ninem-Ben Yemekte Buluşuyor" etkinliği düzenledi. 

İzmit'te bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde 65 yaş üstünde 200 bin yaşlının yaşadığını ve bunların kentin bereketi olduğunu söyledi. 

İnsanlar yaşlandıkça tecrübelerinin de arttığını dile getiren Karaosmanoğlu, "Gençlik kıyametini bilirse aslında yaşlılar büyük bir nimet. Her yaşın kendine göre büyük bir değeri vardır ama yaşlılarımızın değeri daha büyüktür çünkü onların daha çok bilgi daha çok tecrübe ve birikimleri var. Bu bilgi ve birikim deryasından istifade etmek lazım" ifadesini kullandı.

Karaosmanoğlu, anne ve babasının hala yaşadığına dikkati çekerek, "Annemin babamın yüksek tahsili yok ama ilmi yoksa da irfanları var. Bizi hayata iyi hazırladılar. Biz de büyüklerimize değer verdik. İnanıyorum çocuklarımızda yaşımız ilerledikçe bize daha çok değer verecektir. Büyüklerimizin tecrübelerine, deneyimlerine ihtiyacımız var ama en çok dualarına ihtiyacımız var" değerlendirmesinde bulundu.

Kocaeli'nin en yaşlı Kore gazisi İsmail Atıman'ın (86) yaşam hikayesini konu alan kısa filmin gösterilmesiyle devam eden program, Yeşilçam şarkılarının seslendirildiği konserin ardından sona erdi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber