Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 09 Mart 2021 - 12:48 Yorum: 0

Yaşlıların aşı olabilmesi için polis ekipleri seferber oldu

Ülke genelinde devam eden aşılama çalışmaları kapsamında Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için seferber oldu.

Yaşlıların aşı olabilmesi için polis ekipleri seferber oldu

Ülke genelinde devam eden aşılama çalışmaları kapsamında Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için seferber oldu. Polis tarafından ilçede yalnız yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların önce randevusu alındı, ardından yaşlılar ekip otosu ile yeni tip korona virüs (Covid-19) aşısına götürülüp evine getirildi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yalnız yaşayan ve Covid-19 aşılarını yaptırmayan 65 yaş üstü vatandaşlar için çalışma başlattı. Aşı olmak için randevuları alınan 78 yaşlarındaki Tursun Barutçu ile Gündüz Kur, Fethiye Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından evlerinden alındı.

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü ek binasına getirilen yaşlılar, aşılarının yapılmasının ardından yaklaşık yarım saat müşahede altında tutulduktan sonra evlerine bırakıldı. Polisin bu hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tursun Barutçu, "Allah devletimizden, polisimizden razı olsun" dedi.

Polisin yardımı ile aşı olanlardan Gündüz Kur ise uzun yıllar Almanya'da yaşadığını, 2004'ten bu yana Fethiye'de ikamet ettiğini belirterek "Bize aşı olma imkanı tanıyan Sağlık Bakanlığı'na ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Polisimiz beni evimden alıp aşımı yaptırdı. Çok memnun oldum. Ne mutlu bana. Herkese de aşı olmalarını tavsiye ederim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber