Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 09:28 Yorum: 0

Yatağan'da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

MUĞLA (AA) - Yatağan ilçesinde ziyaret açılan Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü.Muğla Kurşunlu Camisi'nden getirilen Sakal-ı Şerif, Yatağan Merkez Aşağı Camisi'nde ziyarete açıldı....

Yatağan'da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

MUĞLA (AA) - Yatağan ilçesinde ziyaret açılan Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü.

Muğla Kurşunlu Camisi'nden getirilen Sakal-ı Şerif, Yatağan Merkez Aşağı Camisi'nde ziyarete açıldı. Vatandaşlar, teravih namazının ardından cam tüp içinde bulunan Sakal-ı Şerif'i görme imkanı buldu. 

Ziyaret sırasında bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı, bazıları ise Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla fotoğrafladı.

Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Peygamberimize olan sevgi, O'nun hidayeti yolunda olduğumuzu, öncelikle O'nun güzel ahlak ve örnek hayatını rehber edinmekten geçiyor. Peygamberimiz buyuruyor ki Allah ve Resulünü seviyorsanız önce emanetlere riayet etmek, dürüst olmak ve çevremizdeki insanlarla iyi geçinmek geçtiğini belirtmiştir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber