Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Yatılı öğrenciler ücretsiz sinema izledi

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yatılı eğitim gören ilk ve orta öğretim öğrencilerinin ücretsiz sinema izlemelerini sağladı.Başkan Çetinkaya, 18...

Yatılı öğrenciler ücretsiz sinema izledi

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yatılı eğitim gören ilk ve orta öğretim öğrencilerinin ücretsiz sinema izlemelerini sağladı.

Başkan Çetinkaya, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla 50. Yıl Kültür Merkezi'nde bulunan sinemada ilçede yatılı eğitim öğretim gören ilk ve ortaöğretim öğrencilerine ücretsiz sinema hediye etti.

Çetinkaya, çoğu bugüne kadar hiç sinemaya gitmemiş öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinlik amacıyla sinema götürdüklerini, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yılı olması nedeniyle de bunun ayrıca anlam taşıdığını kaydetti.

Öğrencilere sinemada 18 Mart günü tüm yurtta vizyona giren ve Çanakkale Deniz Zaferinin anlatıldığı "Son Mektup" filmini izlediklerini bildiren Çetinkaya, "Yatılı pansiyonda kalan öğrencilerimiz için sosyal bir etkinlik olması için ücretsiz sinema hediye ettik. Çanakkale Deniz Zaferimizin 100. yılı dolayısıyla öğrencilerimiz ayrıca filmde tarihi sinemada izleme imkanı buldular. Öğrencilerimiz için bundan sonra da bu tür etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber