Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 19 Temmuz 2018 - 10:33 Yorum: 0

Yavru balıklar Dicle’ye kavuştu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında Antalya Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim...

Yavru balıklar Dicle’ye kavuştu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında Antalya Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünden temin edilen 40 bin adet sazan balığı yavrusu Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Dicle Nehrine bırakıldı.

Dicle Nehrini balıklandırma projesi nehri canlı tutmak adına iyi bir balık yoğunluğunu beklediğini söyleyen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, "İleriki süreçte nehrimizde balık yoğunluğu önemli derecede artacak ve nehrimizdeki balık popülasyonun sürdürülebilmesi, canlı tutulması sağlanacak ve böylelikle amatör balıkçılığın gelişmesine de katkı sağlayacaktır. Yavru balıkların gelişebilmesi için balıkçılıkla uğraşanlara ve köylülere bu noktada önemli görevler düşmektedir, yavru balıkların korunarak üremelerine imkan sağlanması gerekmektedir" dedi.

Yavru balıklar Dicle’ye kavuştu

Yavru balıklar Dicle’ye kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber