Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Yavru keçiler hayvanat bahçesinin maskotu oldu

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin sakinleri arasına iki yavru keçi dahil oldu.Belediye veteriner işleri müdürü Gürcan Oksal, yaptığı açıklamada, 2013 yılında hizmete...

Yavru keçiler hayvanat bahçesinin maskotu oldu

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin sakinleri arasına iki yavru keçi dahil oldu.

Belediye veteriner işleri müdürü Gürcan Oksal, yaptığı açıklamada, 2013 yılında hizmete giren hayvanat bahçesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü söyledi.

Oksal, hayvanat bahçesinin üyeleri arasına yenilerinin de eklendiğine dikkat çekerek, son olarak iki keçi yavrusunun dünyaya geldiğini kaydetti.

Daha önce maymun ve midilli atı yavrularının doğumunun gerçekleştiğini aktaran Oksal, "Bugünlerde 2 cüce keçinin doğumu hayvanat bahçemize neşe kattı. Yavru keçiler şu anda gözetim altında. Yavrularımıza itina ile bakıyoruz" dedi.

Gürcan Okusal, belediye hayvan barınağında da bakım ve yenileme çalışmaları başlattıklarını vurgulayarak, "Belediye olarak sokaklardaki sahipsiz hayvanları toplayarak barınağımıza getiriyor ve bakımlarını yapıyoruz. Köpek ve kedilerin kısırlaştırılması, kuduz aşıları ve kulaklarına küpe takma işlemlerini yapıyor ve bir süre sonra bulundukları doğal ortamlarına geri bırakıyoruz Bu arada, barınağımızın onarımını yapıyoruz. Barınağa getirdiğimiz sahipsiz hayvanların yeşil alanlarda gezebilmeleri için barınağımızın yanında bulunan bahçemizi yeniliyoruz. Barınak bahçesinin tel örgülerini, korkuluklarını değiştirdik" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber