Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 20 Ekim 2016 - 13:18 Yorum: 0

Yavuz Seçkin gülmekten kırdı geçirdi

Küçükçekmece'de sahne alan ünlü şovmen Yavuz Seçkin, yaptığı taklitlerle hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi.

Yavuz Seçkin gülmekten kırdı geçirdi

Küçükçekmece'de sahne alan ünlü şovmen Yavuz Seçkin, yaptığı taklitlerle hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi.

Küçükçekmece Belediyesi kültür ve sanat programları kapsamında Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneye çıkan ünlü şovmen Yavuz Seçkin Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldi.

Yaptığı stand-up gösterisiyle Küçükçekmecelilere keyifli bir akşam yaşatan Yavuz Seçkin'i Belediye Başkan Yardımcıları Besim Müftüoğlu ve Recep Şencan da izledi.

"Ben de Küçükçekmece'de doğdum"

Ünlü şovmen, Ahmet Çakar, Fatih Terim, Kadir İnanır, Hakkı Bulut, Bülent Ersoy, Ümit Besen gibi pek çok ünlü isimlerin taklitlerini yaparak, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Stand-up gösterisine, izleyicileri de dahil eden Seçkin, şovuyla Küçükçekmecelilerden tam puan aldı. Yavuz Seçkin, kendisinin de Küçükçekmece'de doğduğunu ifade ederek, ilçedeki kültür merkezlerini çok beğendiğini ve gerçekleştirilen kültür-sanat etkinliklerini de takdir ettiğini dile getirdi.

Seçkin, gösterinin ardından tüm katılımcılarla tek tek selfie çektirdi. Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, ünlü şovmene teşekkür ederek, günün anısına çiçek verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber