Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ağustos 2016 - 18:18 Yorum: 0

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu köprünün isminin Yavuz Sultan Selim olduğunu açıklama...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu köprünün isminin Yavuz Sultan Selim olduğunu açıklama onuruna sahip olmuştum" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış töreninde konuştu. Gül, bundan 3 sene önce köprünün temellerini attıklarını hatırlatarak, "Bu köprünün isminin Yavuz Sultan Selim olduğunu açıklama onuruna sahip olmuştum. 3 sene içinde bu büyük mühendislik harikası, boğazın üçüncü incisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki İstanbul'da hayat artık çok daha kolaylaşacak. Bu köprü sadece İstanbullular'a değil, İstanbul'a gelen herkese hizmet edecek" diye konuştu.

Köprünün yapılmasında en büyük emeğin ve çabanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın olduğunu ifade eden Gül, "Terör olayında Cizre'de kaybettiğimiz polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber