Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 09:58 Yorum: 0

Yavuz ve Alver’den Bilgiç’e ziyaret

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin(OMÜ) yeni Rektörü Prof.

Yavuz ve Alver’den Bilgiç’e ziyaret

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin(OMÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'i ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Bilgiç'i yeni görevinden ötürü tebrik eden Başsavcı Ahmet Yavuz ve Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Bilgiç ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Bilgiç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki misafirine iyi niyet dilekleri için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber