Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Kasım 2017 - 14:18 Yorum: 0

Yavuzeli Kaymakamına Spora Destek Plaketi

Tüm Spor Adamları Genel Başkanı Vakıf Demir, Tüm Spor Adamları As Başkanı Enver Bal ve Gaziantep İl Gençlik Spor Müdürü Ökkeş Demir ilçedeki sportif...

Yavuzeli Kaymakamına Spora Destek Plaketi

Tüm Spor Adamları Genel Başkanı Vakıf Demir, Tüm Spor Adamları As Başkanı Enver Bal ve Gaziantep İl Gençlik Spor Müdürü Ökkeş Demir ilçedeki sportif faaliyetlere verdiği destekten dolayı Kaymakam Murtaza Ersöz ve Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu ve Yavuzelispor Başkanı Ramazan Çelik'e birer plaket verdi.

Tüm Spor Adamları Genel Başkanı Vakıf Demir ve Tüm Spor Adamları Onursal Başkanı Cuma Reyhan ilk olarak Kaymakam Ersöz'e Tüm Spor Adamları As Başkanı Enver Bal, Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu'na plaketini verirken, Gaziantep Amötör Spor Kulübüpleri Federasyonu Başkan yardımcısı İhsan Kaya, Yavuzelispor Başkanı Ramazan Çelik'e Yavuzelispor ile Şehreküstüspor maçı öncesi , plaketini takdim etti.

Yavuzeli Kaymakamı Murtaza Ersöz, Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu ve Yavuzelispor Başkanı Ramazan Çelik, ilçede sporun gelişmesi için her zaman katkıda bulunduklarını belirterek, ilçe halkı adına kendilerine teşekkür etmek istediklerini kaydetti.

Plaket programına İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu, Gaziantep İl Gençlik Spor Müdürü Ökkeş Demir, Tüm Spor Adamları Genel Başkanı Vakıf Demir, Tüm Spor Adamları As Başkanı Enver Bal ve Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Hasan Çelik, Yavuzelispor Başkanı Ramazan Çelik, Yavuzelispor Kulübü yöneticileri de hazır bulundu.

Yavuzeli Kaymakamına Spora Destek Plaketi

Yavuzeli Kaymakamına Spora Destek Plaketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber