Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 19:08 Yorum: 0

Yavuzeli'nde öğrenci servisi sürücülerine eğitim semineri düzenlendi

GAZİANTEP (AA) - Yavuzeli İlçesinde öğrenci servislerinin sürücülerine hizmet içi eğitim semineri verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortak...

Yavuzeli'nde öğrenci servisi sürücülerine eğitim semineri düzenlendi

GAZİANTEP (AA) - Yavuzeli İlçesinde öğrenci servislerinin sürücülerine hizmet içi eğitim semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortak düzenlenen semineri jandarma trafik ekipleri düzenledi.

Ballık İlkokul toplantı salonunda düzenlenen seminerin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, servis sürücülerinin öğrencileri taşırken yasa ve kurallara titizlikle uymaları konusunda uyardı.

Öğrencilerin servise binip inerken dikkatlı olunması gerektiğini ifade eden Alçık, şunları kaydetti:

''Öğrencileri kendi çocuklarınız gibi kabul edin ve öyle davranın o zaman kazanan siz olursunuz. Öğrencilerimiz size emanet, lütfen hız yapmayın, dikkatli bir şekilde araçlarınızı kullanın, çocuklarımızın araç içerisinde oturmaları konusunda da onları yönlendirin, onları eğitim ve öğretime sağ salim taşıyalım.” 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber