Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Yavuzeli'nde sivil savunma tatbikatı

GAZİANTEP (AA) - Yavuzeli ilçesindeki bir okulda sivil savunma tatbikatı gerçekleştirildi.Şehit İbrahim Solak İlkokulunda düzenlenen tatbikat öncesinde öğrencilere yönelik sivil savunmanın...

Yavuzeli'nde sivil savunma tatbikatı

GAZİANTEP (AA) - Yavuzeli ilçesindeki bir okulda sivil savunma tatbikatı gerçekleştirildi.

Şehit İbrahim Solak İlkokulunda düzenlenen tatbikat öncesinde öğrencilere yönelik sivil savunmanın önemi, amaçları ve bu kapsamdaki çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Daha sonra hazırlanan senaryo gereği okuldaki siren sistemi devreye sokuldu ve 60 saniyede öğrencilerle diğer personelin okulun dışına tahliyesi gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Mustafa Altunbaş, yaptığı konuşmada, bu gibi etkinliklerle öğrencilerin daha duyarlı ve bilinçli olmasının sağlandığını söyledi.

Organizasyonda emeği geçen öğretmenlere teşekkür eden Altunbaş, öğrencilerin geleceğe hazırlanması için bir dizi etkinlik düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber