Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Yavuzeli’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı

Yavuzeli ilçesinde okulların açılması ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, okul müdürleri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri yalnız...

Yavuzeli’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı

Yavuzeli ilçesinde okulların açılması ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, okul müdürleri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri yalnız bırakmadı.

Ülke genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin ders başı yaparken, Yavuzeli'nde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı bugün çalan ders zili ile başladı. Üç aylık tatilin ardından arkadaşlarını gören öğrenciler birbirlerine sarılarak hasret giderirken, veliler ilk ders günü çocuklarını yalnız bırakmadı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık yaptığı açıklamada "ilçemizde ve köylerinde beş bin 300 öğrenci, 300 öğretmen ile bugün ders başı yaptı. Sevgili öğrenciler 2016/2017 eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken, derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Bugün açılan 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında okul İdarecilerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Yavuzeli’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı

Yavuzeli’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı

Yavuzeli’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber