Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Nisan 2020 - 12:18 Yorum: 0

Yayla evlerinden musluk ve su borusu çalan şüpheli yakalandı

Korkuteli ilçesine bağlı, Yukarıkaraman Mahallesi Aşağıkaraman yaylası mevkiinde ikamet eden vatandaşların evlerinin bahçelerinde bulunan su saatleri...

Yayla evlerinden musluk ve su borusu çalan şüpheli yakalandı

Antalya'da yayla evlerinden su saati ve su borusu çalan zanlı yakalandı.

Korkuteli ilçesine bağlı, Yukarıkaraman Mahallesi Aşağıkaraman yaylası mevkiinde ikamet eden vatandaşların evlerinin bahçelerinde bulunan su saatleri ile su borularının çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri kamera kayıtlarından ve araç plakasından yola çıkarak hırsızlık şüphelisinin D. H. olduğunu tespit etti. Kafes entegre ve PTS sistemi ile takibe alınan D.H., Korkuteli'ne bağlı Kayabaş Mahallesinde yakalandı. Suçunu itiraf eden ve çaldığı malzemeleri Antalya il merkezinde tanımadığı bir hurdacıya sattığını söyleyen şüpheli gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber