Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

Yayladağı'nda Ozan Emin ve Ahmet Şafak konseri

HATAY (AA) - Yayladağı'nda Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen etkinlikte şarkısı Ahmet Şafak sahne aldı.Fehmi Dinçer Spor Salonu'nda "Yayladağı Ülkü Ocağı Şahlanıyor" adı altında...

Yayladağı'nda Ozan Emin ve Ahmet Şafak konseri

HATAY (AA) - Yayladağı'nda Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen etkinlikte şarkısı Ahmet Şafak sahne aldı.

Fehmi Dinçer Spor Salonu'nda "Yayladağı Ülkü Ocağı Şahlanıyor" adı altında düzenlenen program, sunucu Ali Parlak'ın şiir dinletisi sunması ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. 

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya yaptığı konuşmada, gençlerin daha iyi yarınlara kavuşması için kurulan ülkü ocaklarının donanımlı, milletini, devletini seven gençler yetiştirdiğini ve yetiştirmeye devam edeceğini söyledi. 

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür eden Akkaya, "Ülkücülerin çelik gibi iradeleri, iman dolu yürekleri, vatan ve millet aşkıyla çarpan kalpleri burada sembolleşecek ve sancak gibi yükselecektir" dedi. 

İlk olarak sahneye Ozan Emin çıktı. Şarkıcı Emin'in şarkılarının ardından, program finalinde ise Ahmet Şafak sahne aldı. 

Etkinliğe, MHP İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, Yayladağı İlçe Başkanı Celal Atmaca ve çeşitli ilçelerden vatandaşlar katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber