Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 10:18 Yorum: 0

Yaz Kupası Tenis Turnuvası

DÜZCE (AA) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenis antrenörü Levent Hasdemir, Yaz Kupası Tenis Turnuvası'nın  oyuncu gelişimi açısından başarılı geçtiğini belirtti. Hasdemir,...

Yaz Kupası Tenis Turnuvası

DÜZCE (AA) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenis antrenörü Levent Hasdemir, Yaz Kupası Tenis Turnuvası'nın  oyuncu gelişimi açısından başarılı geçtiğini belirtti. 

Hasdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Sakarya Tenis Akademisinde düzenlenen 8-10 yaş tenis turnuvasına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü'nün Akçakoca’dan 4 sporcuyla katıldığını söyledi.

Sporculardan Gülce Baskın ve Efe Kaşkır'ın kendi kategorilerinde yarı finalde elendiğini, Onur Esen'in ise kategorisinde ikinci olduğunu anlatan Hasdemir, " Yaz okullarında da tenise olan ilgi çok fazla, katılımlardan memnunuz. Bireysel bir spor olmasına rağmen en yoğun talep alan spor dallarından birinin tenis olması Akçakoca’da tenis kültürünün ne kadar doğru yerleştirildiğini göstermektedir." diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber