Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2014 - 15:43 Yorum: 0

Yaz Kuran kursu öğrencileri Elmalı Müzesi'ni gezdi

ANTALYA (AA) - Elmalı Sanayi Sitesi Abdullah Ay Cami imamı Ahmet Yavuz tarafından yaz Kuran kursu öğrencileri için organize edilen gezide öğrenciler Elmalı Müzesi'ni gezdi, Jandarma Komutanlığını...

Yaz Kuran kursu öğrencileri Elmalı Müzesi'ni gezdi

ANTALYA (AA) - Elmalı Sanayi Sitesi Abdullah Ay Cami imamı Ahmet Yavuz tarafından yaz Kuran kursu öğrencileri için organize edilen gezide öğrenciler Elmalı Müzesi'ni gezdi, Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Yaz Kuran kursu öğrencileri için düzenlenen gezide ilk olarak öğrenciler Elmalı Müzesi'ndeki tarihi eserleri inceledi ve müze yetkililerinden tarihi eserler hakkında bilgiler aldı.

Müzenin ardından ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden öğrenciler, jandarma personelinin rehberliğinde komutanlık binasını gezdi. Öğrencilere meyve suyu ve pasta ikramında bulunuldu.

Gezi hakkında bilgi veren Abdullah Ay Cami imamı Ahmet Yavuz, yaz Kuran kursuna katılan öğrenciler için çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini, bunlardan birinin de Elmalı Müzesi ve ilçe Jandarma Komutanlığı gezisi olduğunu söyledi.

Geziden öğrencilerin büyük bir keyif aldıklarını gözlemlediklerini ifade eden Yavuz, "Dini eğitimlerimiz yanında öğrencilerimize sosyal ve kültürel konularda da eğitim veriyoruz. Elmalı'mız bu konuda çok geniş bir zenginliğe sahip. Geçmişte ilçemizde bir çok din alimi yaşamış be burada kabirleri bulunmaktadır. Uygun bir zamanda buraları da ziyaret ederek öğrencilerimizi bilgilendireceğiz. Amacımız çok zengin bir tarihe sahip ilçemiz hakkında öğrencilerimiz doğru bilgilere sahip olmalarını sağlamak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber