Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 18:33 Yorum: 0

Yaz okulu eğlendirirken öğretiyor

Gebze Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve büyük ilgi gören yaz okulunda eğitimler sürüyor.

Yaz okulu eğlendirirken öğretiyor

Gebze Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve büyük ilgi gören yaz okulunda eğitimler sürüyor. Yaz tatillerini dolu dolu geçiren çocuklar eğlenirken öğreniyor.

18 branşta 5 bin 545 öğrencinin eğitim aldığı yaz okulunda çocuklar eğlenirken öğreniyor. Kroman Çelik İlkokulu'nda satranç öğrenen 60 öğrenci, güzel vakit geçirmenin yanı sıra düşünme yeteneklerini de geliştiriyor. Öğrenciler satrancın kurallarını öğrenirken düşünülerek yapılan hamlelerle çocukların zeka gelişimlerine de yardımcı oluyor. Gebze Kapalı Spor Salonu'nda masa tenisi eğitimi sayesinde çocuklar, eğlenceli vakit geçirirken bir yandan da fiziksel gelişimlerine de katkıda bulunuyor. Refleksleri hızlanan çocuklar hızlı düşünmeyi doğru hamleler yapmayı öğreniyor. 100 öğrencinin masa tenisi dersi aldığı yaz spor okullarında çocuklar oldukça verimli ve güzel vakit geçiriyor.

Yaz okulu eğlendirirken öğretiyor

Yaz okulu eğlendirirken öğretiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber