Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:53 Yorum: 0

Yaz Okulu Kayıtlarına Yoğun İlgi

İlim Yardımlaşma ve İrfan Derneği (İYİDER) Etüt Merkezinde çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmeleri için planlanan yaz okulu programı yoğun ilgi...

Yaz Okulu Kayıtlarına Yoğun İlgi

İlim Yardımlaşma ve İrfan Derneği (İYİDER) Etüt Merkezinde çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmeleri için planlanan yaz okulu programı yoğun ilgi gördü. Kayıtlar dolarken, yedek kayıt alımına başlandığı bildirildi.

İYİDER tarafından gerçekleştirilecek olan yaz okulu kayıtları yoğun ilgi görüyor. 20 Haziran'da başlayan kayıtlarda planlanan kontenjanlar doldu. Yeniden başlanılan kayıtlar ise yedekleri belirlemek amacıyla alındığı bildirildi. Çocukların televizyon ve bilgisayar karşısında yaz tatilini heba etmemeleri tavsiyesinde bulunan İyider Etüt Merkezi yetkilisi Cengiz Baba, "Bizler yaz okulumuzda çeşitli spor dallarında güzel aktiviteler planladık. Bunun yanı sıra yaz okulumuzda çocuklar, yaşlarına uygun hazırlanmış müfredata göre İlmihal, ezber, siyer ve Kuran-ı Kerim eğitimi alıyorlar. 7 yaşından başlayarak 15 yaşına kadar, her çocuğun fiziksel, bilimsel ve duyumsal gelişmelerini, gözlemlerimiz ve bütünsel beyin ve yetenek analizi ile tanıyarak, yetenekli ve becerikli oldukları özelliklerini ön plana çıkarıyoruz. Öz güven gelişimlerini sağlanan çocukların, yetersiz oldukları tarafları ise değerli hocalarımızın gerçekleştirdiği profesyonel programlarla geliştiriliyor" dedi

İyider Etüt Merkezinin Beşevler dernek binasında hizmet vermeye başladığını belirten Cengiz Baba, her çocuğun ilgiyi hak ettiği anlayışı ile çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Yaz Okulu Kayıtlarına Yoğun İlgi

Yaz Okulu Kayıtlarına Yoğun İlgi

Yaz Okulu Kayıtlarına Yoğun İlgi

Yaz Okulu Kayıtlarına Yoğun İlgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber