Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:08 Yorum: 0

Yaz okulundan mezun olanlara katılım belgesi verildi

DENİZLİ (AA) - Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği'nin (MEDENİYAD) düzenlediği yaz okuluna katılan ve eğitim sonunda mezun olan öğrencilere katılım belgesi verildi.Servergazi İmam Hatip...

Yaz okulundan mezun olanlara katılım belgesi verildi

DENİZLİ (AA) - Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği'nin (MEDENİYAD) düzenlediği yaz okuluna katılan ve eğitim sonunda mezun olan öğrencilere katılım belgesi verildi.

Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'nda 23 Haziran-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen yaz okulunun tamamlanması dolayısıyla okulun konferans salonunda tören düzenlendi.

Okula devam eden öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MEDENİYAD'ın yaz okulu sonunda hazırlamış olduğu etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyetini belirtti.

Önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımla daha iyi organizasyonlarla yaz okulunun devam ettirileceğine inandığını ifade eden Subaşıoğlu, "Hakikaten buna çok ihtiyacımız var. Çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi, kendi geleneklerimizi ve dünya görüşümüzü aktarmak bakımından bu okullar çok önemli. Derneğe ve bu eğitimimin verilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MEDENİYAD Başkanı Mehmet Ali Öner de, "İlkini gerçekleştirdiğimiz yaz okulumuzda en çok da öğrenmeye, bilmek isteyenlerin bilme iştiyakına, hevesine su ve enerji taşıdık. Sevgi ile ördük onların etrafını. Bu çocukların bir tanesi bile hayata farklı bakabilen birisi olarak yetişirse Türkiye kurtulur, coğrafyamız kurtulur" diye konuştu.

Etkinlikte, çoğunluğu ilkokul seviyesindeki öğrenciler ilahi söylediler, sema ve mehter gösterisi sundular. Etkinlik sonunda yaz okuluna katılan 60 öğrenciye katılım belgeleri verildi.

Programa, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk de katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber