Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 14:49 Yorum: 0

Yaz spor okulları çalışmaları devam ediyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun spor yapabilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.

Yaz spor okulları çalışmaları devam ediyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun spor yapabilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 8-16 yaş grubu öğrencilerinin kabul edildiği yaz spor okullarında bu yıl basketbol, futbol, voleybol, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, satranç, karate, halkoyunları ve taekwando branşlarında öğrenciler eğitim alıyor. Okulların kapanmasıyla açılan yaz spor okulları, yaz bitimine kadar devam edecek. Sporun Şahinbey gençler için vazgeçilmez bir faaliyet olup yaygınlaşması adına çalışmalar yürüten Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor kulübü, bu yıl da öğrencileri sporla buluşturmaya devam ediyor. Yaz spor okulları futbol kursu Şahinbey Spor Tesisleri'nde, basketbol ve voleybol Akkent Kapalı Spor Salonu'nda, Kort Tenisi Güneykent Mahallesinde, Masa tenisi Güneykent Sosyal Tesisde, Karete Karataş Spor Salonu ve Mimar Sinan Mahalle Evinde Taekwando ise Boyacı Mahallesi Sosyal Tesis ve Mimar Sinan Mahalle Evinde, Yüzme Yeşilvadi, Akkent Kapalı yüzme Havuzu ve Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzunda, Halkoyunları ise Akkent Kapalı spor salonunda Satranç kursu Mehmet Tekerlek Sosyal Tesis, Yaşar Torun Gençlik Merkezi ve Selçuklu Gençlik Merkezlerinde Eğitim veriliyor. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde futbolda 186, voleybolda 20, basketbolda 31, karate de 40, halkoyunlarında 40, taekwodo da 66, satrançta 345, masa tenisi'nde 85, yüzmede 753 ve kort tenisi 13 sporcu olmak üzere toplamda 1579 sporcu eğitim görüyor. 10 ayrı dalda verilen eğitimde ise 22 antrenör görev yapıyor.

Spora yoğun ilgi

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Cuma Güzel, Şahinbey İlçesini spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını, bu kapsamda sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti. Bu amacın gerçekleşebilmesi için yaz spor okullarını açtıklarına değinen Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Başkanı Cuma Güzel, "Çocuklarımıza spor yaptırmak için çalışıyoruz. Yaz spor okulları sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biridir. Bu yıl da gençlerimize spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunduk. Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesinde belediye olarak bizim de sorumluluklarımız var. Bir taraftan Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda hazırladığımız; voleybol, basketbol, taekwondo, futbol, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, satranç, karate ve halkoyunları branşlarındaki kurs programımız gayet başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Kurslarımıza her zaman olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim ve biz bu ilgiden çok memnunuz. Gençlerimize ve güzel Şahinbey'e yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yaz spor okulları çalışmaları devam ediyor

Yaz spor okulları çalışmaları devam ediyor

Yaz spor okulları çalışmaları devam ediyor

Yaz spor okulları çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber