Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Eylül 2016 - 11:23 Yorum: 0

Yaz Spor Okulları sona erdi

Trabzon'da 5-18 yaş arası öğrencilerin yaz aylarında öğrenerek, eğlenerek güzel vakit geçirmeleri için Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü...

Yaz Spor Okulları sona erdi

Trabzon'da 5-18 yaş arası öğrencilerin yaz aylarında öğrenerek, eğlenerek güzel vakit geçirmeleri için Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan ücretsiz Yaz Spor okulları sona erdi.

11 Temmuz-2 Eylül 2016 tarihleri arasında planlanan yaz spor okulları, 13 ayrı spor merkezinde 22 farklı branş ve 60'ya yakın antrenör ve spor eğitmeni katılımıyla gerçekleştirildi. İki ay süren Yaz Spor Okulları'na 20 bine yakın öğrenci katılım gösterdi. Gençlerin ve çocukların yaz aylarını kötü alışkanlıklardan uzak durmaları hedeflenen yaz okullarında arkadaşlık ve dostluk çerçevesinde öğrenciler, spor dolu bir yaz geçirdi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile "Yaz Spor Okulları'nın sezonu kapattığını açıkladı. Trabzon'da ailelerin yaz spor okullarına ilgi ile yaklaştıklarını belirten Öztürk, "Gençlerimiz Yaz dönemi boyunca spor yaprak gelişimlerine katkı sağladılar. 20 farklı branşta binlerce genç Trabzon'da bulunan en modern spor tesislerinde spor yapmanın tadını çıkarttılar. Yaz dönemi boyunca spor yaparak kendilerini geliştiren ve antrenörlerimiz tarafından başarılı olduklarına inanılan öğrenciler İl Spor Merkezi'ne alınarak spor yapma imkanına devam edecekler. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kurslarımızın sorunsuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği ve katkıyı sağlayan başta Valimize, ilimizin değerli yöneticilerine, bizlere güvenen değerli ailelerimize ve il müdürlüğümüz personeline, antrenörlere ve ilimizin değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz Spor Okulları sona erdi

Yaz Spor Okulları sona erdi

Yaz Spor Okulları sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber